In de media

Media berichten over Scare Me

Halloween begint vroeg eerste spookhuizen zijn al geopend… <lees meer>

Scare Me opent dit jaar vroeg zijn deuren. Dit twee jaarlijkse scare event begint dit jaar al half september. Treed binnen in de loods van Scare Me waar zich 3 haunted houses bevinden en en Pirates Adventure Room… <lees meer>

Kan je niet wachten tot Halloween begint? Mooi, want dat hoeft ook niet. Gisteren, vrijdag 15 september, opende namelijk de vijfde editie van Scare Me in Almere… <lees meer>

Het scare seizoen is afgelopen weekend afgetrapt door Scare Me in Almere. Dit jaar openen zij het seizoen. Gelegen op een industrie terrein in Almere Haven treden we binnen in de loods van Scare Me… <lees meer>

Openingstijden

 

Openingsdagen

Elke vrijdag en zaterdag van 9 oktober

t/m 7 november 2020

 

Openingstijden
Vrijdag avond 19:30 t/m 22:30 uur
Zaterdag avond 19.00 t/m 22.30 uur.

Contact

Telefoon

06-26582353 (12.00-17.00)

EMAIL

perry.mulder@scareme.nl

Address

De Steiger 57
1351 AD
Almere-Haven