FAQ

De meest gestelde vragen
Wat is Scare-Me! nou precies?

Scare-Me! is een bedenksel van Perry Mulder. Na jaren meegespeeld te hebben in evenementen zoals Horror Nights en Walibi Fright Nights, is Perry in 2015 zelf van start gegaan met een eigen evenement, Scare-Me! En in 2018 heeft Scare me de nominatie van Scare Con voor “Best European Scream Event” gekregen.

Wat is er te doen?

Wij bieden vier (diverse) spookhuizen en twee Adventure Rooms aan. De twee Adventure Rooms is een nieuw idee uit het brein van Perry. Voorheen hadden we de Escape Room, maar nu een Adventure room in  de vorm van een heus piratenschip. Naast deze ervaring bieden wij ook nog de gelegenheid om een drankje te doen (let op! zelf meegebrachte consumpties mogen niet genuttigd worden), een filmpje te kijken in onze bios, waar wij een selectie zullen draaien van cult klassiekers en nieuwere films, videospelletjes spelen in onze Retro Kamer of een kijkje nemen bij onze standhouders.

Waar is het?
Scare-Me! vindt plaats binnen in een loods op de Steiger 57 te Almere-Haven. Voor meer info over de datums en tijden, kijk dan op onze contact pagina.
Ik heb online besteld, wat nu?

Dit betekend dat je verzekerd bent van een ticket tot Scare-me, en eventueel extra huizen (Pirates Adventure/The Church). U krijgt van ons een mailtje met een barcode. Neem een print hiervan mee en laat het scannen!

Wanneer kan ik kaartjes kopen en wat zijn de kosten?
Tickets zullen te koop zijn via onze ticket pagina,  Let op! Voor The Pirate’s Adventure & The Church zal een apart kaartje gekocht moeten worden ivm met een tijdslimiet.
Ik wil mijn zoon/dochter mee nemen, maar die is nog geen 16. Mag die er dan niet in?
Jawel! Wij adviseren een leeftijd vanaf 16 in verband met films die gedraaid worden en dat onze acteurs gegrimeerd zullen worden. Zij zullen onder het nep bloed en/of gedeeltelijke latex applicaties zitten. Als ze dit geen probleem vinden, kunnen ze gewoon meekomen en genieten van het evenement.
Ik wil met een grote groep/bedrijfsuitje komen. Kan ik korting krijgen?
Voor grote groepen (vanaf 20 man) zijn wij zeker bereid om hier over te praten. Voor groepen vanaf 50 man (ingeval van bedrijfsuitjes bijvoorbeeld) zullen wij de donderdag of zondag voor u beschikbaar kunnen stellen. Neem dan van tevoren contact op met onze organisator Perry Mulder.
Dit klinkt echt heel erg leuk! Kan ik ook meedoen?
Fijn dat het leuk klinkt! Meedoen is altijd een optie. Wij zoeken altijd vrijwilligers. Als vrijwilliger kun je meedoen als acteur, maar ook
als event support. Meer weten? Neem dan contact op met Perry Mulder, ons hoofd PZ.