Attracties

Scare Me 10.0 biedt 8 attracties!

Screame hotel

Na een lange reis kom je eindelijk aan bij je hotel, met koffer in je hand klop je aan bij het adres wat je had gekregen… Is dit wel het goede hotel? Voordat je je om kan draaien, gaat langzaam de deur open… Door het kraken van de deur en de “begroeting” van de bell-boy voel je tot in je botten.. “DIT IS NIET GOED”.
Ga jij wel of niet hier overnachten? Nu kun je nog weg… toch…?

Writers Block

Wat doe je als je als schrijver verstrikt raakt in je eigen verhalen? Wat is echt en wat is fictie? Is je eigen realiteit de waarheid? En kom je ooit nog uit je eigen huis? Durf jij het huis van de schrijver te betreden en de weg naar buiten te vinden? Veel succes!

Kill It

“The wise-penny”… ja daar heb je wel eens van gehoord, maar dat circus is toch een mythe? Voordat je het weet ga jij samen met de circus directeur op jacht naar zijn CLOWNS! Je krijgt een wapen mee, maar of dit je nu echt gaat helpen…
Ps… blijf weg van het riool!

 

 

 

 

Baku

Stap naar binnen in dit oosterse winkeltje.. De verkoper oogt wat nerveus, maar jij hebt vertrouwen op je weet van koopjes. Of het verhaal klopt over deze winkel weet je niet zeker, maar 1 ding ís zeker jij gaat naar binnen en gaat het mee maken of alle verhalen kloppen! Is deze winkel bezocht door een draak of door BAKU zelf? Stap naar binnen zet je zintuigen op scherp en onderga wat er gebeurt! 
Slapen zal nooit meer hetzelfde zijn!

The Ride

Agnieszka…De naam dwaalt in je hoofd terwijl je dit kasteel binnen treed. Een monster heet je ‘hartelijk welkom’, althans je denkt dat hij dat bedoeld met dat gegrom.

Ben jij klaar voor de rit van je leven?

Bij de merchandise bij te boeken voor 3 euro. (Zolang de voorraad strekt)

 

 

 

 

 

 

 

 

The Seventh

Keuzes… drankje halen bij de bar, of toch eens een kijkje brengen bij die hillbilly die je ziet schommelen op een schommelstoel. Moonshine, je hebt er wel van gehoord… Af en toe zie je wat bedrijvigheid rond zijn huisje en gaan er mensen naar binnen die er een beetje gehavend uit komen…  
!Dit is een 3D audio belevenis!

 

 

The Church

“Broeder Tuck? Nee die heb ik al een week niet gezien”.
Durf jij op zoek te gaan naar waar Broeder Tuck is gebleven met zijn speurtocht naar “De Heilige Graal”? Je hebt een half uur in zijn kamer; daarna wordt hij terug gegeven aan de kerk en komt er waarschijnlijk een andere broeder in. Zoek tussen zijn spullen en probeer uit te zoeken waarom Broeder Tuck verdwenen is, en misschien zelfs verder te gaan waar zijn zoektocht staakte!

Let op! Hier kunnen maximaal 6 personen tegelijk in. U krijgt bij binnenkomst bij Scare Me een tijdslot.

Bij de merchandise bij te boeken voor 5 euro. (Zolang de voorraad strekt)

 

Pirates adventure

Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst

Bij de merchandise bij te boeken voor 5 euro. (Zolang de voorraad strekt)

Openingstijden

 

Openingsdagen

Elke vrijdag en zaterdag van 9 oktober

t/m 7 november 2020

 

Openingstijden
Vrijdag avond 19:30 t/m 22:30 uur
Zaterdag avond 19.00 t/m 22.30 uur.

Contact

Telefoon

06-26582353 (12.00-17.00)

EMAIL

perry.mulder@scareme.nl

Address

De Steiger 57
1351 AD
Almere-Haven