Attracties

Scare Me 7.0 attracties

Screame hotel

“The Mansion” is overgekocht door nieuwe eigenaren die hier een hotel van gemaakt hebben. Durf jij een kamer te boeken? En is jou kamer al gereed als jij aan komt?
Durf jij hier alleen naar binnen of ga je lekker een weekendje weg? Alles kan!

Asylum

Professor Bernardt open voor het eerst zijn onderzoeksruimte van zijn Asylum. Al jaren lang vragen mensen zich af of de behandel methodes in dit Asylum wel door de beugel kunnen. Van de rechter moet Prof. Bernardt zijn Asylum openstellen voor bezoekers. Dat dit huis niet is ingericht op gasten is wel te merken. Ben jij klaar voor de behandeltechniek van Prof. Bernardt. Hij nodigt je graag uit bij Asylum…

ZOMBIE TERROR

 Na jaren lange battle zijn de zombies verslagen! Op de 8e editie van Scare Me komt Zombie Terror NIET terug. Wel hebben we ergens anders last van… Meer info volgt een paar weken voor event!

Pirates adventure

Het schip “The Black Mermaid” is aangemeerd. Durf jij in opdracht van onze havenmeester aan boord te gaan van dit vervloekte schip? Het goud roept jou… Het goud roept ons! Lukt het jou om ongeschonden dit schip te verlaten en het liefst nog met een schat ook? Test hier je innerlijke piraat! Ben jij behendig, tactisch, snel, vingervlug of simpel de andere piraten te slim af? We wachten op je komst

The Church

“Broeder Tuck? Nee die heb ik al een week niet gezien”.
Durf jij op zoek te gaan naar waar Broeder Tuck is gebleven met zijn speurtocht naar “De Heilige Graal”? Je hebt een half uur in zijn kamer; daarna wordt hij terug gegeven aan de kerk en komt er waarschijnlijk een andere broeder in. Zoek tussen zijn spullen en probeer uit te zoeken waarom Broeder Tuck verdwenen is, en misschien zelfs verder te gaan waar zijn zoektocht staakte!

Let op! Er worden groepen van 4 gemaakt, het kan dus zijn dat u bij een groep word gevoegd. U krijgt bij binnenkomst bij Scare Me een tijds-slot.

Openingstijden

 

Openingsdagen

Elke vrijdag en zaterdag van september 2019

 

Openingstijden

19:30 t/m 22:30 uur

Contact

Telefoon

06-26582353

EMAIL

perrymulderr@hotmail.com

Address

De Steiger 57
1351 AD
Almere-Haven