COVID-19 maatregelen

Corona maatregelen bij Scare Me

COVID-19 maatregelen

Tijdens Scare Me doen we er alles aan om jou een leuke en veilige ervaring te laten beleven.

Net zoals overal geldt ook bij ons: blijf thuis bij klachten. Volg ten alle tijden de aanwijzingen van het RIVM ( deze zijn hier te vinden: https://www.rivm.nl/coronavirus-covid-19 )

Blijf dus thuis bij de volgende klachten:

– Verkoudheidsklachten (zoals b.v. neusverkoudheid, loopneus, niezen en keelpijn)
– Hoesten
– Benauwdheid
– Plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping)

Dit doen we zodat er vast een betere doorloop komt en er minder mensen tegelijk binnen zijn. Er mogen maximaal 4 mensen tegelijk als groep door onze spookhuizen.
 
De mensen met tickets voor Pirates Adventure raden wij aan tussen 18.45-19.30 te komen.
 
Het “onbeperkt” door de 4 huizen; Writer’s block, Baku, The Mansion en Kill it, komt te vervallen. Wij vragen u de huizen eenmaal te bezoeken en niet te blijven hangen. Helaas moeten wij dit zo doen, om de doorstroom beter te kunnen waarborgen en open te kunnen blijven voor bezoekers.
 
Onze Retroroom gaat helaas dicht. Het lekker bank hangen en Mario spelen wordt pas weer op een volgende editie vervolgd. De Retroroom wordt nu de uitgang voor de toiletruimte, zodat er eenrichtingsverkeer ontstaat en bezoekers niet meer langs elkaar hoeven te lopen.
 
LET OP! U bent verplicht 1,5 meter afstand te houden tussen uw groep en een andere groep in de wachtrijen, buiten en in de zaal. Bestaat uw groep uit meer dan 4 dan vragen wij u om uw groep zelf op te splitsen. Bij het zien dat u NIET 1,5 meter afstand houdt, wordt u helaas verwijderd van Scare Me. Dit is een harde regel, maar dit moeten wij hanteren ivm de nieuwe regels omtrent het coronavirus.
 
U bent bij scare me verplicht een mondkapje te dragen. Dit was eerst alleen in de huizen, maar omdat wij geen bar meer hebben geldt dit voor de hele locatie.
 
Wij hebben er weer zin in! Wij gaan zorgen dat de looproutes goed zichtbaar zijn zodat u een GRIEZELIGE avond kunt hebben! We moeten nu eenmaal aanpassingen doen om open te kunnen blijven en met uw hulp kunnen we dat!
 

Op Scare Me zelf:

In de spookhuizen:

Mondkapjes plicht bij Scare Me:
– U bent verplicht op Scare Me een mondkapje te dragen. Scare Me zelf verkoopt Scare Me mondkapjes!
– U mag natuurlijk ook uw eigen mondkapje mee nemen.

Desinfecteer plicht:
– Voor en na dat u een huis betreed maakt u gebruik van de desinfectie zalf/spray. (Deze worden voorzien door Scare Me)

Handschoentjes plicht:
– In de huizen waar u dingen gaat aanraken, bent u verplicht wegwerphandschoentjes te gebruiken. (Deze worden voorzien door Scare Me)

WC gebruik:
– U bent verplicht uw handen te wassen na het gebruik van de WC

Scare Me en zijn acteurs:

Scare Me gaat ook bij zijn eigen acteurs de temperatuur meten en acteurs gaan niet spelen als ze klachten hebben zoals hierboven genoemd.

 

Openingstijden

 

Openingsdagen

Elke vrijdag, zaterdag en zondag 

25 juni t/m 11 juli

 

Openingstijden

19.00 uur t/m 22.30 uur

Contact

Telefoon

06-26582353 (12.00-17.00)

EMAIL

perry.mulder@scareme.nl

Address

De Steiger 57
1351 AD
Almere-Haven